Без категория

Постоянство

Photoxpress_4726216Ежедневието ни предизвиква да се нагаждаме към всякакви промени. Дали те ще са свързани с работата ни или с личното ни време и как, и къде го инвестираме, ежедневието се е превърнало в динамична величина. И тук си задаваме въпроса: „Доколко можем да запазим постоянството в живота си?“
Разбира се, не твърдим че промените са нещо лошо. Напротив! Те могат да бъдат красиви, да ни направят по-търпеливи, силни и борбени. Но в даден момент всеки от нас, рано или късно, си задава въпроса – възможно ли да е да намалим темпото поне за малко.
И ако се замислим, нашето ежедневие е като времето навън. Вчера сутринта беше топло и приятно, а вечерта ни изненада с урагенен вятър и проливен дъжд. А днес? Днес се очертава вятърът да продължи да вилнее. И именно, сравнявайки нашия живот с настроенията на природата, стигаме до извода: Постоянството е мечтана величина, а неговото достигане – не съвсем възможно.
Но, за да завършим по позитивен начин, искаме да приканим – бъдете постоянни в това над което може да влияете. Това може да е ранното ставане сутрин или ежеседмичните тренировки във фитнеса. Но може да е и  разделното хвърляне на отпадъците. Защото, ако част от нещата в ежедневието си правим за себе си и близките си хора, то грижата за природата, която полагаме, е за всички нас.

Приятен, усмихнат еко уикенд от екипа на Екопак 🙂

Вижте пролетния ни конкурс и сътворете пролетен венец https://www.facebook.com/ECOPACK.Bulgaria

Подобни публикации

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published.