Еко

Участвай и ТИ

След точно 10 дни предстои най-голямото еко събитие „Да изчистим България за един ден”. Като основен партньор на събитието и компания със 100%-ва еко дейност, бихме желали да отправим и нашия призив към всички вас

Знаем, колко прекрасна страна е България. И колко много я загрозяват купищата боклук по улиците, парковете, градинките и околоблоковите пространства. Вие сте на същото мнение, нали?
Защо тогава не покажем,че можем заедно да приветстваме идеята и да се погрижим поне в този ден за всички наши любими кътчета.

Какво по-хубаво от това да се съберем приятели и познати, да поговорим и същевременно да дадем един нов облик на света около нас?
Сигурни сме, че удоволствието от свършената работа и гледката, която ще се открие пред очите ни, ще направят почивния ни ден още по-приятен.
А и след това ще бъдем по-отговорни към боклуците около нас, защото да не забравяме, че най-важно е да пазим.

Затова, приятели, подкрепете и вие тази прекрасна идея и станете част от общата кауза! Нека бъдем по-еко, по-единни и по-щастливи на 12-ти май!

Подобни публикации

Has one comment to “Участвай и ТИ”

You can leave a reply or Trackback this post.
  1. „Да изчистим България за един ден” е изключително полезна и важна кампания. Много се радвам, че толкова хора се включиха, за да си направим живота по чист и приятен като излизаме на вън!

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published.