Еко, Празнични

Пролетта дойде

Пролет 2013Да, в средата на седмицата сме, а навън слънцето огрява и озарява всяко едно листенце и всяко едно местенце. Предполагаме, че все пак ще имате възможност да излезете за малко извън офиса, да се порадвате на пролетните лъчи на слънцето и да почувстватe промяната, която се усеща във въздуха.
Пролетта не е само периодът, в който се съживява всичко. Това е моментът, в който си поставяме нови цели и си намисляме нови желания. Независимо дали целта е свързана с префесионалната ни реализация или с личния ни живот, всяка една точка от списъка ни представлява ново начало, нов път, който да поемем и който да ни доведе до крайната цел.
И ние от ЕКОПАК си поставихме много задачи за реализиране, много цели за достигане и планирахме много инициативи, които ще ни помогнат при изпълнението на нашите екологични дела, свързани с опазването на околната среда. Ако искате и вие да се включите, може да го направите като ежедневно хвърляте отпадъците от опаковки в цветните ни контейнери. Така не само ще подпомогнете нашата основна кауза, но и ще позволите на пролетта да разкрие целия си блясък!

Подобни публикации

Has one comment to “Пролетта дойде”

You can leave a reply or Trackback this post.
  1. mikaela hristova says: 04.04.2013 at 10:14

    Tava e mnogo dobre za prirodata zashtoto nie pravim vsichkoto zamarsqvane.Nie trqbva da se grijim za prirodata,a ne da q zamarsqvame s opakovki i druki neshta.Tova e ot men.

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published.